UPDATE. Vezi câţi vâlceni au votat până la ora 21.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar 9,27 % dintre valceni au votat în primele trei ore de la deschiderea sectiilor
Doar 9,27 % dintre valceni au votat în primele trei ore de la deschiderea sectiilor

Vâlcea a fost pe locul zece la nivelul întregii ţări în ceea ce opriveşte prezenţa la vot. Până la închiderea urnelor votaseră 61,65 % dintre alegătorii cu drept  de vot.

UPDATE Vâlcea, locul zece pe ţară ca număr de alegători prezenţi la vot

„La închiderea urnelor în judeţul Vâlcea a votat 61,65 % din populaţia cu drept de vot. Dintre alegători, 68,41 % au fost în mediul rural, iar 54,32 % în mediul urban. Judeţul Vâlcea a fost pe locul zece pe ţară ca număr de participanţi la scrutinul de azi, 10 iunie” a spus Mihai Mihalache, purtătorul de cuvânt al BEJ Vâlcea.

UPDATE. Mai mulţi participanţiu la vot la sate

„La ora 17.00 au votat în judeţul Vâlcea 41,54 % dintre alegătorii cu drept de vot. Dintre aceştia 47,35 % sunt din mediul rural, iar 35,23 % din mediul urban”, a spus Mihai Mihalache, purtătorul de cuvânt al BEJ Vâlcea.

UPDATE  Tot mai mulţi alegători din mediul rural s-au prezentat la vot

„La ora 14,00 din totalul populaţiei cu drept de vot, în judeţul Vâlcea au votat 29,77 %. Dintre aceştia 33,07 % sunt alegători din mediul rural şi 26,19 % sunt din mediul urban. Următoarea prezenţă la vot va fi monitorizată la ora 18,30 şi la ora 22.00”, a spus Mihai Mihalache, purtătorul de cuvânt al BEJ Vâlcea.

De la Biroul Electoral Judeţean Vâlcea am aflat că până la ora 10.00 în judeţul Vâlcea au votat un număr de 9,27 cetăţeni cu drept de vot. Cea mai mare prezenţă la vot a fost în mediul rural, de 10.30 %, iar în mediul urban de 8,15 %. „Următoarele date despre prezenţa la vot a vâlcenilor se vor comunica la ora 15.30. Nu avem o statistică referitoare la câţi votaseră în urmă cu patru ani la aceeaşi oră", a spus Mihai Mihalache, preşedintele BEJ Vâlcea.

Rezultate alegeri locale 2012:


Astazi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului Râmnicu Vâlcea şi judeţului Vâlcea rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.
Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.
„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite