Râmnicu Vâlcea: Mii de oameni au condus-o pe Diana pe ultimul drum(GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La strigătul de durere al mamei „Dianaaaaaa nu pleca de lângă mine!", din sufletele mulţimii se auzeau plânsete şi jale.

Citeşte şi:

Fetiţa accidentată pe trecerea de pietoni se va întoarce la şcoală

„Mi-a mai murit un băieţel şi vreau ca Dumnezeu să mi-l lase pe ultimul care mi-a rămas"

Fetiţă spulberată pe trecerea de pietoni de o măicuţă (GALERIE FOTO)

"Şi eu şi fetiţele accidentate de măicuţă traversam pe culoarea verde"

Mama fetiţei decedate: "Doamne de ce mi-ai luat singurul copil?"

Fetiţa peste care a trecut Marcedesul maicuţei era elevă la Liceul de Artă

Azi, în Ocnele Mari a fost înmormântată Diana Moţ, fetiţa trecută în lumea de „dincolo" în urma unui cumplit accident rutier petrecut pe o trecere de pietoni din Râmnicu Vâlcea. Sute de copii veniţi fie de la Liceul de Artă, fie de la şcoala din oraş, prieteni şi colegi ai tatălui şi ai mamei, rude, necunoscuţi, lume câtă frunză şi iarbă au condus „îngerul alb" pe ultimul drum.

image
image

Când tinerii au scos din casă coşciugul micuţei, ţipătul de jale al mamei a străpus parcă inimile sutelor de oameni şi de peste tot se auzeu plâsete şi jale: „Dianaaaaa, unde te duci. Tu eşti iubirea vieţii mele. Nu te dau la nimeni, tu eşti fiica mea şi nu pleci nicăieri", spunea Ionela Moţ, mama. „Uite câţi oameni au venit să te vadă, îngerul meu!", se jelea tatăl, ambii părinţi fiind susţinuţi de rude şi cunoscuţi pentru a nu se prăbuşi de atâta durere. 

image
image

Părinţii Dianei au mângâiat permanent fotografia copilei, iar în faţa cortegiului funerar sute de coroane şi un brad alb deschidea calea spre ultimul drum făcut de Diana. „Doamne, ce copil frumos", se auzeau voci din mulţime, iar o tânără spuea la câţiva metri distanţă: „Surioara mea de suflet, vroiai să ajungi miss România, ca mine şi veneai şi-mi probai pantofii. De ce te-ai dus? Erai atât de zglobie, de veselă". Din casa de pe deal a familiei Moţ, cei doi părinţi vor privi zi de zi mormântul situat pe celălalt deal unde copila lor îşi duce somnul de veci.

image
image
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite