Râmnicu Vâlcea: “Şi eu şi fetiţele accidentate de măicuţă traversam pe culoarea verde”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Martorul care se afla pe trecerea de pietoni, în spatele fetiţelor accidentate
Martorul care se afla pe trecerea de pietoni, în spatele fetiţelor accidentate

Oamenii prezenţi la locul tragediei din centrul oraşului s-au arătat oripilaţi de accidentul comis de măicuţă, solicitând ca făptaşul să fie pedepsit.

Sute de râmniceni s-au strâns astăzi la kilometrul 0 al oraşului încercând să afle cine a fost vinovatul pentru accidentarea elevelor de la Liceul de Artă, care au fost spulberate de câtre o măicuţă de la Mânăstirea Horezu. Mai multe persoane au cerut chiar pedepsirea soferiţei, care nu a respectat regulile de circulaţie. "Să se facă dreptate, iar cei vinovaţi să plătească. Acum opt ani, băiatul meu a murit chiar în acest mod, în acelaşi loc. M-am luptat cu morile de vânt dar degeaba" a spus o râmniceancă.


Măicuţele veniseră de la cumpărături, dinspre sudul oraşului şi se îndreptau spre nord. Şoferiţa care a provocat accidentul a luat permisul de conducere în urmă cu un an şi avea semne de începător pe dubiţă. "Traversam pe verde în spatele fetiţelor şi mi-a trecut dubiţa prin faţa ochilor. Maşina avea viteză, cel puţin 60 la oră şi nu a frânat absolut deloc. Am văzut cum i-a prins capul fetiţei cu roata din sânga spate iar pe cealaltă a aruncat-o şi a izbit-o cu capul de bordură" a spus Adrian Eremia, martor la accidentul petrecut în centrul Râmnicului.

Măicuţa care a fost la volanul dubiţei
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite