Pedofilul din Ploieşti trebuie să achite cheltuieli de judecată. Vezi la ce sumă se ajunge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violatorul de copii a cerut să fie internat în ospiciu (foto: Alex Policală)
Violatorul de copii a cerut să fie internat în ospiciu (foto: Alex Policală)

Dacă va fi găsit vinovat, Marius Costin Frumuzache trebuie să plătească o sumă fabuloasă drept cheltuieli de judecată. Procurorii îi impută tot, de la costul expertizelor medico-legale până la contravaloarea colilor şi hârtiei de fax

Procurorul criminalist care se ocupă de cazul violatorului de fetiţe din Ploieşti a solicitat, la termenul de jduecată de ieri, menţinerea în arest a lui Marius Costin Frumuzache, dar şi plata unor despăgubiri de judecată. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul ploieştean va trebui să plătească nu mai puţin de 13.532 de lei.

Cea mai mare parte, peste 12.300 de lei, reprezintă contravaloarea raportului de constatare tehnico-ştiinţifică întocmit în vară, potrivit procurorului de caz. Inculpatului i se mai impută următoarele cheltuieli făcute de organele de cercetare penală: 270 lei pentru contravaloarea raportului de constatare tehnico - ştiinţifică nr.1574036/22.07.2011, 400 lei pentru apărătorul din oficiu, 85 lei contravaloarea expertizei psihiatrice a inculpatului, 180 lei pentru analizele medicale efectuate de inculpat la Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu Judeţean Prahova, 63 lei pentru expertiza medico - legală a victimei minore Diana, 50 lei cheltuieli efectuate cu telefon, fax, coli, 100 lei reprezentând contravaloarea combustibilui folosit de autoturismele MAI. Cheltuielile judiciare vor fi suportate de către inculpatul Frumuzache Marius Costin.

CITIŢI ŞI:

ŞOCANT Violatorul de copii din Ploieşti era atras de fetiţe frumoase, zglobii, „seductive " şi isteţe

Pedofilul vrea să fie internat într-un ospiciu FOTOGALERIE

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite