ŞOCANT Violatorul de copii din Ploieşti era atras de fetiţe frumoase, zglobii, „seductive“ şi isteţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Costin Frumuzache
Marius Costin Frumuzache

Detalii şocante ies la iveală din rechizitoriul de trimitere în judecată a lui Marius Costin Frumuzache,  violatorul de copii din Ploieşti.

Din profilul socio-moral al lui Frumuzache realizat de psihologi reiese faptul că pedofilul de 34 de ani încerca să afle orice detaliu despre potenţialele sale victime: unde învaţă, care le este drumul către casă, unde locuiesc etc. Acesta încerca să „socializeze" , discuţiile cu minorele cu care a intrat în contact fiind despre căsătoria cu ele, dragoste şi sex, făcând prognoze şi calcule referitoare la „o viaţă împreună".

Pedofilul a avut o adolescenţă plină de evenimente care l-au marcat. Unul dintre ele este menţionat în rechizitoriul de trimitere în judecată: „la vârsta de 19-20 de ani, cunoaşte în zona Galeriilor Comerciale din Ploieşti o minoră în vârstă de 9 ani de care se îndrăgosteşte "nebuneşte ". Va sta în preajma acesteia până la vârsta de 23-24 de ani, comportamentul său stârnind suspiciunea şi ulterior furia grupului de tineri din zonă, motiv pentru care va fi şi bătut crunt de aceştia. Acest eveniment are un răsunet psihologic deosebit asupra sa".

Vedeţi aici ce sumă fabuloasă va trebui să plătească inculpatul drept cheltuieli de judecată

Totodată „inculpatul era foarte atent la orice detaliu care l-ar fi putut identifica, acesta purtând şapcă, ochelari de vedere, pentru a nu putea fi recunoscut de către victime, iar în situaţia în care se simţea în pericol de a fi găsit în apartamentele victimelor părăsea locul faptei"

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite