Cum trebuie să procedezi pentru a primi înapoi diferenţa din taxa auto. Descarcă formularele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intrarea în vigoare a noii taxe auto înseamnă că, în cazul în care aţi plătit după vechile formule, puteţi recalcula taxa după criteriile actuale şi puteţi primi înapoi diferenţa de bani. Numai în Ploieşti sunt aşteptaţi 10.000 de beneficiari. Vedeţi aici ce acte vă trebuie

CITIŢI ŞI: Ploieştenii îşi cer înapoi banii pe taxa auto

Ai plătit taxa auto în formula veche, iar după actualele criterii ai scăpa mai ieftin. Îţi poţi cere banii înapoi de la Administraţia Financiară. Trebuie să completezi o cerere tipizată, care se găseşte în instituţie, iar la ea ataşezi copia după chitanţa pentru taxa auto. Cei care au rătăcit acest document pot solicita la Finanţe eliberarea unui duplicat, tot în mod gratuit. Cei interesaţi mai trebuie să prezinte talonul maşinii şi cartea de identificare de la RAR, în original şi copie. Actele se depun la Administraţia Financiară, unde dosarele sunt analizate. După ce plăţile sunt acceptate, beneficiarii vor fi contactaţi pentru a fi informaţi cum pot ridica sumele de bani cuvenite. Autorităţile recomandă ca, înainte de a se prezenta la ghişeu, oamenii interesaţi să calculeze cât ar costa noua taxă auto din 2012 aplicată la maşinile lor, foarte multe site-uri de internet cu profil auto oferind această posibilitate.

Puteţi descărca de AICI cererea necesară la Finanţe pentru a primi diferenţa de taxă auto. Găsiţi AICI formularul pentru eliberarea unui duplicat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite