Doar 4 ştranduri sunt deschise cu acte-n regulă în Prahova. Niciunul în Ploieşti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhiva Adevărul
Foto: arhiva Adevărul

Cu toate că sezonul ştrandurilor şi piscinelor e în toi, conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Prahova a anunţat că a primit cereri pentru eliberarea autorizaţiei sanitare numai de la patru unităţi, niciuna din Ploieşti

Proprietarii piscinelor publice nu se grăbesc deloc să îşi pună la punct bazele de agrement, doar patru dintre acestea funcţionând cu avizul Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, informează cotidianul Telegrama. Pe lângă verificările făcute de către DSP, şi Protecţia Consumatorului va intra pe fir, după ce, de la nivel naţional, s-a transmis o tematică axată pe aceste spaţii de agrement.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Problemele care pot să apară la ştrandurile neautorizate

„Chiar luni am primit această tematică de control de la superiorii noştri. Aşa că vom lua la rând toate ştrandurile şi piscinele, atât din Ploieşti, cât şi din Prahova. În afara condiţiilor oferite de piscine, noi vom controla şi unităţile alimentare din cadrul acestor unităţi", a declarat, pentru aceeaşi sursă, Alexandru Cârdei, inspector al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului.

Vara aceasta, conform datelor actuale deţinute de DSP, doar piscinele de la Boldeşti-Scăeni, Mizil, Câmpina şi Filipeşti funcţionează cu acte-n regulă. Asta în condiţiile în care, anul trecut, nu mai puţin de 13 ştranduri au primit aviz de la Direcţia de Sănătate Publică.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite