Ploieşti: Sebastian Ghiţă, patronul Asesoft, a preluat managementul Realitatea TV- UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Ghiţă este prezent la aproape toate meciurile echipei Asesoft
Sebastian Ghiţă este prezent la aproape toate meciurile echipei Asesoft

Omul de afaceri ploieştean, Sebastian Ghiţă, a negociat cu Sorin Ovidiu Vîntu tranzacţia postului Realitatea TV.

UPDATE 13.09 Rata profitului anticipată este de 35%

"Astăzi, 25.10.2010, compania noastră a decis preluarea managementului grupului Realitatea Media. În acest mod, compania Asesoft, cunoscută atât pe piaţa internă, cât şi pe plan internaţional pentru calitatea serviciilor informatice, vine în întâmpinarea nevoii Realitatea TV de retehnologizare în vederea trecerii la emisia HD (high-definition)", se arată într-un comunicat al Asesoft citat de Mediafax.

"Asesoft este convinsĂ cĂ investiŢia de 75 de milioane de euro pe care o va face În decurs de cinci ani În modernizarea şi dezvoltarea operaţunilor internaţionale ale Realitatea Media va reusi să genereze o rată a profitului de circa 35%, rezultat peste media europeană a acestei industrii", se mai arată în comunicat.

UPDATE 11.15: Potrivit realitatea.net, Consiliul de Administraţie al Realitatea Media a semnat luni, 25.10.2010, un contract de management cu Divizia Media a grupului Asesoft, compania condusă de Sebastian Ghiţă. Contractul, în valoare de 75 de milioane de euro, a fost semnat pe o perioadă de cinci ani. Sorin Ovidiu Vîntu rămâne acţionar.

"Mă interesează profitul", a declarat Sebastian Ghiţă, la întâlnirea cu angajaţii Realitatea. El a adăugat că vrea să extindă regional Realitatea TV. Totdodată,. Ghiţă a spus ca salariile vor fi plătite la zi şi vor creşte cu 7%.

Din Consiliul de Administraţie al Realitatea Media fac parte Sorin Freciu, Dragoş Stanca şi Dragoş Nedelcu.

Ora 9.00 Sorin Ovidiu Vântu este aşteptat să anunţe că Sebastian Ghiţă, patronul grupului de firme Asesoft din Ploieşti, va prelua managementul televiziunii de ştiri şi va achita datoriile acesteia, urmând ca Vîntu să rămână doar acţionar.

Sebastian Ghiţă a declarat pentru Adevărul de Seară Ploieşti că nu comentează informaţia potrivit căreia ar prelua televiziunea lui Vîntu, fără a nega însă veridicitatea acesteia. "Nu comentez deocamdată. Vorbim în perioada următoare pe tema aceasta", a spus omul de afaceri.

Sebastian Ghiţă este unul dintre cei mai bogaţi români. Pe ce loc se află în top Forbes click aici

Sebastian Ghiţă mai deţine, direct sau prin companiile sale, televiziunea Prahova TV, ziarul Prahova, postul radio Prahova TV, dar şi site-ul de ştiri www.infoportal.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite