Alegătorilor din două comune prahovene li s-au promis excursii la Buşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhiva Adevărul
Foto: arhiva Adevărul

O formaţiune politică din Prahova a depus o plângere penală, menţionând că doi candidaţi rivali, din Scorţeni şi Telega, le-au oferit alegătorilor tichete cadou, cu promisiunea că, imediat după ce ies de la urne, îi duc în excursie

Candidaţii din Telega şi Scorţeni ai USL au fost reclamaţi la Poliţie, pe motiv că fac turism electoral. Concret, mai mulţi alegători au primit tichete-cadou, cu numele candidaţilor pe o faţă şi numele lor pe spate, cu promisiunea că, după ce ies de la urne, vor fi duşi în excursie la Buşteni, conform reclamaţiei. În sesizare se mai arată că în jurul orei 10.00, în secţia de votare nr. 1 din Scorţeni au fost identificate 16 astfel de bilete de călătorie de la tot atâţia alegători, care au recunoscut că urmau să se deplaseze într-o excursie la Buşteni, promisă în schimbul votului. La acel moment, patru autocare se găseau în apropierea secţiei de votare.

Aceeaşi situaţie s-a regăsit şi la secţia de votare din Telega-Vale, de unde au plecat spre Buşteni alte autocare cu alegători, se arată în plângerea penală.

Rezultate alegeri locale 2012:

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Ploieștiului şi a Prahovei: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite