Procesul de vot s-a oprit la o secţie din Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alegeri locale 2012
Alegeri locale 2012

Votarea a fost întreruptă timp de 10 minute, azi-dimineaţă, la secţia de votare cu numărul 6 din Sinaia, după ce a fost constatată lipsa ştampilei de control pe două buletine de vot.

Incidentul a fost raportat la BEC, iar votarea a fost întreruptă între orele 10.09 şi 10.19 pentru verificarea buletinelor.

S-a constatat că patru buletine erau lipite din tipografie, iar membrii secţiei de votare nu le-au separat.

Nu au fost semnalate alte incidente la această secţie de votare.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 683.700 de prahoveni. Candidează 9.000. Află rezultatele votului, astăzi, pe ploiesti.adevarul.ro

Rezultate alegeri locale 2012:

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Ploieștiului şi a Prahovei: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite