Un consilier din Ploieşti, acuzat că se plimbă cu maşina plină cu afişe politice prin faţa secţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Puiu Neagu, consilier local în Ploieşti Foto: Alex Policală
Daniel Puiu Neagu, consilier local în Ploieşti Foto: Alex Policală

Consilierul local ploieştean Daniel Puiu Neagu a fost reclamat la Poliţie de către reprezentanţii unei formaţiuni rivale, pe motiv că s-a plimbat prin faţa mai multor secţii cu o maşină plină de afişe electorale şi însemne politice

Repreyentanții unei formațiuni politice din Ploieși au reclamat la numărul de urgență 112 faptul că un consilier municipal încalcă legea electorală, prezentându-se cu afişe şi însemne politice în faţa secţiilor de votare. Consilierul reclamat este Daniel Puiu Neagu, coleg de partid cu primarul municipiului şi angajat al Conpet. Conform reclamaţiei, acesta ar fi făcut, duminică dimineaţă, un tur pe la mai multe secţii de votare din municipiu, cu o maşină plină de afişe electorale. Înştiinţat că nu are voie cu însemne electorale pe raza secţiilor de vot, consilierul ar fi refuzat să le îndepărteze.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 683.700 de prahoveni. Candidează 9.000. Află rezultatele votului, astăzi, pe ploiesti.adevarul.ro

Rezultate alegeri locale 2012:

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Ploieștiului şi a Prahovei: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite