Un ploieştean plecat la Paris apare printre votanţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secţia 3 din Ploieşti Foto: Alex Policală
Secţia 3 din Ploieşti Foto: Alex Policală

O ploieşteancă a făcut scandal, în jurul orei 18.00, după ce a constatat că soţul său, plecat din ţară, apare pe lista celor care au votat la alegerile locale

O femeie din Ploieşti care a mers la vot, duminică seară, a constatat cu surprindere că numele soţului său apare pe lista celor care au votat la Secţia 3, din centrul municipiului. Surpriza a fost una foarte mare, în condiţiile în care femeia ştia foarte bine că soţul său nu avea cum să voteze la secţia respectivă, pentru că este plecat în interes de serviciu, la Paris.

Cazul a ajuns la Poliţie şi la Biroul Electoral Judeţean. Ploieşteanca a declarat că poate proba faptul că soţul e plecat din ţară arătând biletul de avion în momentul în care soţul se va întoarce în ţară.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 683.700 de prahoveni. Candidează 9.000. Află rezultatele votului, astăzi, pe ploiesti.adevarul.ro

Rezultate alegeri locale 2012:

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Ploieștiului şi a Prahovei: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite