Incidentele de la Monumentul Revoluţiei din Ploieşti s-au încheiat fără vreo amendă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul judeţului Prahova, Adrian Dobre, „interzis“ joi de revoluţionari de la monumentul dedicat evenimentelor din decembrie 1989, a confirmat că protestatarii care au făcut scandal în centrul Ploieştiului au fost iertaţi de amenzi

În semn de protest faţă de modul în care au fost trataţi de Guvern, revoluţionarii au făcut un gest fără precedent, interzicând ca Prefectura Prahova să depună, joi, o coroană de flori la Monumentul Revoluţiei, din centrul Ploieştiului. Oamenii au făcut un cordon în jurul monumentului şi nu le-au permis nici reprezentanţilor Consiliului Judeţean, partidelor politice şi Poliţiei să se apropie. Gestul s-a petrecut cu ocazia comemorării evenimentelor din decembrie 1989.

Protestatarii au avut câteva răfuieli cu forţele de ordine, însă nu s-a ajuns la violenţe fizice, iar organizatorii s-au supus şi au sărit peste partea în care oficialităţile ar fi trebuit să depună coroanele de flori la monument. Prefectul judeţului Prahova, Adrian Dobre, a confirmat vineri dimineaţă că jandarmii sau poliţiştii nu au dat nicio amendă pentru tulburarea liniştii publice, precizând că această măsură n-ar fi făcut decât să irite şi mai tare spiritele.

Pe aceeaşi temă:

Scandal la comemorarea eroilor Revoluţiei

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite