Patru pompieri răniți, după ce mașina lor s-a răsturnat UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa au fost răniţi, luni dimineaţă.

Citeşte şi UPDATE: Unul dintre pompierii răniţi la Diţeşti: „Din cauza vitezei a avut loc accidentul”

ORA 9.47

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Radu Dan, autospeciala de pompieri din Dâmboviţa se deplasa pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism care a luat foc, iar într-o curbă maşina s-a răsturnat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, medicul Daniel Nicolae, patru pompieri au fost răniţi, suferind diverse traumatisme de coloană sau toracice.

"Niciunul dintre răniţi nu are leziuni care să fie incompatibile cu viaţa", a spus medicul Daniel Nicolae.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje medicale ale serviciilor de ambulanţă Dâmboviţa şi Prahova, iar în cele din urmă pompierii au fost transportaţi către Spitalul Judeţean de Urgenţă din Dâmboviţa, a precizat şeful Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Conform unor surse din cadrul Poliţiei, din primele informaţii deţinute de poliţişti, pompierii care s-au accidentat se deplasau pentru a lichida un incendiu la o maşină care se pare că fusese incendiată, autoturismul fiind furat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dâmboviţa, maiorul Eduard Ţelea, autospeciala de pompieri aparţinea Detaşamentului Moreni.

ORA 9.16

Maşina cu care se deplasau la o intervenţie s-a răsturnat într-o curbă, în localitatea prahoveană Diţeşti, la graniţa dintre judeţele Prahova şi Dâmboviţa.

Revenim cu amănunte

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite