UPDATE: Unul dintre pompierii răniţi la Diţeşti: „Din cauza vitezei a avut loc accidentul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci pompieri dâmboviţeni au văzut moartea cu ochii după ce autospeciala cu care se duceau la o intervenţie în localitatea prahoveană Diţeşti, s-a răsturnat. Pompierii au fost duşi la spitalele din Moreni şi Târgovişte pentru investigaţii amănunţite. Aceştia acuza dureri de coloană şi membre însă toţi sunt stabilizaţi.

Maşina cu care se deplasau la o intervenţie s-a răsturnat într-o curbă, în localitatea prahoveană Diţeşti, la graniţa dintre judeţele Prahova şi Dâmboviţa.
Unul dintre pompieri ne-a povestit că accidentul a avut loc din cauza vitezei. „Îmi aduc aminte ce s-a întâmplat. Din cauza vitezei a avut loc accidentul. Într-o curbă s-a petrecut. Mergeam la o misiune. Mă doare mijlocul rău pe partea dreaptă. Nu vă pot spune mai multe, avem purtător de cuvânt”, a declarat unul dintre pompierii răniţi.

„Este vorba de un accident rutier în care a fost implicat un echipaj al ISu Dâmboviţa. Din acest accident au rezultat cinci victime. Două dintre ele au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Târgovişte. Pompierii prezintă traumatisme de coloană vertebrală lombară şi traumatisme la nivelul membrelor. Sunt stabilizaţi iar acum se fac investigaţii amănunţite”, a declarat Claudia FLorescu, medic primar la Ambulanţa Dâmboviţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Radu Dan, autospeciala de pompieri din Dâmboviţa se deplasa pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism care a luat foc, iar într-o curbă maşina s-a răsturnat.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje medicale ale serviciilor de ambulanţă Dâmboviţa şi Prahova, iar în cele din urmă pompierii au fost transportaţi către Spitalul Judeţean de Urgenţă din Dâmboviţa, dar şi la Moreni.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite