Jandarmii se mobilizează la meciul cu femei în tribună la fel ca pentru huligani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
2.200 de spectatori au participat la meciul Petrolului cu Târgu Mureş
2.200 de spectatori au participat la meciul Petrolului cu Târgu Mureş

Chiar dacă la partida de sâmbătă clubul ploieştean Petrolul nu poate primi decât femei şi copii în tribune, Jandarmeria Prahova a luat măsuri exemplare de securitate. 140 de jandarmi vor fi mobilizaţi, iar conducerea i-a cerut clubului gazdă să aducă peste 100 de stewarzi

E greu de înţeles, pentru mulţi, de ce se tem jandarmii, însă forţele de ordine au ţinut să ia toate măsurile, ca la carte, pentru a păstra ordinea publică la meciul de sâmbătă.În tribune pot intra, potrivit deciziei FRF, doar femei şi copii cu vârste de maxim 14 ani. Jandarmeria i-a solicitat firmei de pază angajate de club să aducă peste 100 de gardieni în interiorul stadionului, lucru mai rar întâlnit la meciurile considerate fără risc. La exterior vor fi detaşaţi nu mai puţin de 140 de jandarmi, la fel ca le un meci obişnuit de Liga 1. Gruparea Mobilă Ploieşti va coordona, în sistem integrat, dispozitivele realizate de Serviciul de Poliţie Rutieră Prahova, Poliţia Ploieşti, Poliţia Locală, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, precum şi societatea de pază. Meciul este considerat unul cu risc mediu.

La această partidă sunt aşteptaţi în jur de 9.000 de spectatori. Vedeţi AICI cum decurge distribuirea biletelor gratuite pentru meciul Petrolul-Pandurii, care se dispută sâmbătă, de la ora 17.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite