9.000 de femei şi copii sunt aşteptaţi la următorul meci al Petrolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetele au făcut galerie la meciul cu Târgu Mureş. Arhivă Adevărul Ploiești
Fetele au făcut galerie la meciul cu Târgu Mureş. Arhivă Adevărul Ploiești

Clubul de fotbal a scos pe piaţă 9.000 de bilete pentru meciul de sâmbătă, contra formaţiei Pandurii Târgu Jiu. Acestea au fost distribuite aproape în totalitate, aşa că organizatorii se aşteaptă ca tribuna I şi a II-a să fie aproape pline

Cu stadionul în continuare suspendat, clubul Petrolul Ploieşti va putea primi la meciul de sâmbătă numai femei şi copii de cel mult 14 ani. „Lupii galbeni“ au anunţat iniţial că vor distribui 9.000 de bilete. Potrivit informaţiilor pe care le-am primit vineri, la prânz, aproape toate biletele s-au dat, aşa că organizatorii se aşteaptă la o asistenţă impresionantă. Partida cu Pandurii, contând pentru etapa cu numărul 16 din Liga 1, se va disputa sâmbătă, pe arena „Ilie Oană“, cu începere de la ora 17.00.

La precedentul meci acasă, femeile şi copiii au făcut spectacol

Stadionul este suspendat şase etape, în urma incidentelor violente de la meciul cu Steaua. FRF a permis, totuşi, deschiderea porţilor pentru femei şi copii, după modelul introdus de clubul turc Fenerbahce şi care a făcut înconjurul lumii. Primul meci de la Ploieşti când a fost aplicată această măsură a fost în etapa 14, când 2.200 de persoane au asistat la duelul dintre Petrolul şiu FCM Târgu Mureş. Atunci, meciul s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, însă, acum, oficialii ploieşteni speră că numărul şi mai mare de spectatori le va oferi jucătorilor impulsul necesar. Biletele se distribuire gratuit.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite