Cum şi-a luat Mircea Rednic o ţeapă de 600.000 de euro în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rednic e nevoit să-şi ia adio de la vila din Sinaia Foto: Adevărul
Rednic e nevoit să-şi ia adio de la vila din Sinaia Foto: Adevărul

Fostul antrenor al lui Dinamo şi Rapid, care se ocupă în prezent de o echipă din Azerbaidjan, scoate la vânzare vila pe care o deţine în Sinaia, cumpărată cu 600.000 de euro în urmă cu şase ani. Potrivit colegilor de la departamentul Sport, vila este încadrată în lista de monumente istorice

Mircea Rednic a cumpărat vila „Negoiul“, din Sinaia, în urmă cu şase ani, cu gândul s-o transforme în complex turistic, însă Primăria Sinaia a refuzat să emită autorizaţii. Motivul este simplu. Potrivit colegilor de la departamentul Sport al „Adevărul“, vila cumpărată de antrenorul lui Khazar Lankaran este considerată monument istoric. Tehnicianul speră acum să recupereze măcar banii cheltuiţi pentru cumpărarea imobilului.

Vedeţi AICI ce spune Mircea Rednic despre această situaţie, ce conţine proprietatea şi care este istoricul vilei din oraşul Sinaia.

În teorie, vila poate fi reabilitată, însă procedura este foarte anevoioasă. Lucrările la un monument istoric necesită mult mai multe avize decât la o clădire obişnuită şi trebuie executate de firme agreate de Ministerul Culturii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite