Rednic şi-a luat megaţeapă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aceasta este vila pe care şi-a achiziţionat-o Mircea Rednic la Sinaia
Aceasta este vila pe care şi-a achiziţionat-o Mircea Rednic la Sinaia

Antrenorul echipei Khazar Lankaran scoate la vânzare vila din Sinaia, pentru care a plătit 600.000 de euro, dar pe care nu o poate renova întrucât imobilul e considerat monument istoric.

Chiar dacă şi-a dorit foarte mult să refacă vila „Negoiul" pentru care a plătit suma de 600.000 de euro în urmă cu şase ani şi să o transforme într-un complex turistic de lux, „Puriul" este hotărât acum să scoată imobilul la vânzare. Casa în care a locuit, la un moment dat, şi fostul prim-ministru al României din perioada interbelică, Take Ionescu, e formată din două părţi. Prima are 17 încăperi la parter, 23 de încăperi la etaj, mansardă cu două camere şi hol. Cea de-a doua cuprinde două camere la parter, patru la etajul 1 şi alte patru la etajul 2.

Actualul antrenor al azerilor de la Khazar Lankaran voia să facă acolo un club cu circuit închis, dar cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, Primăria Municipiului Sinaia i-a interzis antrenorului să facă modificări în imobil din cauza faptului că acesta este înregistrat la „Direcţia Monumentelor şi Muzeelor Istorice".

„Nu am putut rezolva nimic cu primăria, nu vor să-mi dea niciun fel de aprobare. Am mai întâlnit cazuri cu astfel de monumente, care au devenit profitabile, însă cu toate intervenţiile pe care le-am făcut tot nu am scos nimic de la ei. Acum mă gândesc să scot vila la vânzare, măcar să-mi scot banii pe care i-am investit", a declarat tehnicianul.

Şanse nule să-şi recupereze banii

Problemele lui Rednic privitoare la această casă nu se opresc însă odată cu intenţia de a o vinde. Asta deoarece, ştiind istoricul casei, eventualii cumpărători nu se înghesuie cu ofertele, drept pentru care şansele ca antrenorul român să-şi recupereze banii sunt aproape nule.

"Mă gândesc să scot vila la vânzare, în speranţa că în felul ăsta măcar să-mi scot banii pe care i-am investit."
Mircea Rednic
antrenor Khazar Lankaran

27 la sută e procentul cu care a scăzut numărul tranzacţiilor imobiliare în primele opt luni ale acestui an faţă de 2008.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite