Spectacol de neuitat la inaugurarea stadionului „Ilie Oană“ din Ploieşti FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul stadion Ilie Oană. Foto Dana Mihai
Noul stadion Ilie Oană. Foto Dana Mihai

15.000 de ploieşteni au participat la inaugurarea stadionului „Ilie Oană", în vreme ce alte zeci de mii au urmărit evenimentul din faţa televizoarelor. Spectacolul a fost unul de neuitat. Hagi şi Răchită i-au încântat pe microbişti din iarbă, o orchestră a cântat muzică simfonică, iar spectacolul de lumini şi sunet a fost cireaşa de pe tort

Hagi, Popescu, Răchită, Moldovan, Stângă, Fane Preda, Butufei, Zmoleanu, Baştină, Prodan, Cristi Vlad, Grama, Mihali au fost doar câteva dintre numele grele ale fotbalulului românesc al ultimelor decenii care i-au încântat pe suporterii ploieşteni veniţi la inaugurarea stadionului „Ilie Oană". Pe un gazon care a rezistat perfect, echipa stelelor Petrolului a întâlnit un soi de selecţionată Best Of România.

Din culisele inaugurării stadionului Ilie Oană

Spectacol de lumini şi sunet la Ploieşti

Ploieştenii s-au înghesuit să vadă noul stadion Ilie Oană

Mii de ploieşteni au fost prezenţi pe stadion. Foto Alex Călinoiu

CLICK PE IMAGINI PENTRU O FOTOGALERIE DE LA EVENIMENT

Pentru Fane Preda şi Răchită a fost o situaţie inedită, pentru că ar fi fost îndreptăţiţi să aleagă oricare dintre cele două echipe. Până la urmă, portarul a apărat pentru „naţională", în vreme ce Răchită a purtat banderola pentru „lupii galbeni" în meciul de două reprize a câte 25 de minute. De altfel, Răchită a şi marcat, din penalty, în minutul 30, egalând la doi. Zmoleanu deschisese scorul cu un lob superb, în vreme ce Viorel Moldovan şi Marian Ivan duseseră România în avantaj. S-a terminat 3-4, Moldovan a mai înscris de două ori pe final iar Grama a punctat pentru petrolişti.

Tribunele au fost arhipline, fanii scandând minute în şir numele lui Ilie Oană şi bucurându-se că „Petrolul s-a întors acasă!"

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite