Două fete de la Brazi merg la echipa naţională de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două fotbaliste de la CS Brazi au fost selecţionate la reprezentativa tricoloră de senioare, pentru primele meciuri din preliminariile Campionatului European. CS Brazi este singura echipă de fotbal feminin din Prahova

Mihaela Burtică şi Nina Anca, jucătoare reprezentative ale singurei echipe prahovene de fotbal feminin, au fost convocate la selecţionata tricoloră de senioare! Burtică şi Anca vor face parte din lotul României care urmează să ia startul, luna viitoare, în preliminariile Campionatului European.
Primul meci va avea loc în septembrie, contra Kazahstanului, în deplasare. Din grupa României mai fac parte Germania, Spania, Elveţia, Turcia şi Kazahstan. Turneul final va fi organizat, peste doi ani, în Suedia.

CITIŢI AICI MAI MULTE AMĂNUNTE DESPRE CS BRAZI

image

Click pe imagini pentru galerie foto

Mihaela Burtică, „Mela", este cea mai experimentată jucătoare de la Brazi. La 35 de ani, ea a strâns deja 108 selecţii la Naţională, în perioada 1998-2006, marcând de şase ori. Nina Anca, 23 de ani, mai are o singură prezenţă în tricoul echipei reprezentative, într-un amical cu Serbia.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite