CJ Prahova contestă returnarea milionului de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Consiliului Judeţean Prahova a anunţat că va contesta rezultatele controlului efectuat de Ministerul Dezvoltării, care a găsit probleme la o lucrare desfăşurată, din fonduri europene, în judeţ. Juriştii instituţiei pregătesc, în aceste zile, documentele necesare.

Recent, ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, anunţase că pe lista celor 39 de contracte cu nereguli s-a aflat şi Drumul Judeţean 101 G, care leagă Prahova şi Dâmboviţa, reabilitat de cele două consilii judeţene, în parteneriat, în 2010. Ministrul a precizat că a fost vorba de o neglijenţă în timpul licitaţiei, motiv pentru care beneficiarii ar trebui să dea înapoi peste un milion de euro, din cele 5,13 milioane, cât a fost valoarea totală a proiectului.

După ce juriştii CJ Prahova au studiat acuzaţiile, preşedintele, Mircea Cosma, a anunţat că instituţia va depune o contestaţie. „O să facem contestaţie în termenul celor 30 de zile. Juriştii lucrează la documentul care va fi transmis cel târziu pe 10 septembrie. Vom vedea care va fi rezultatul", a declarat Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova. Acesta a precizat că rezultatele controlului MDRT se bazează pe o interpretare diferită a legislaţiei şi s-a arătat încrezător că varianta comisiei de licitaţie a fost cea corectă.

Citiţi şi: Consiliul Judeţean Prahova trebuie să dea înapoi un milion de euro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite