Accident aviatic în Prahova! Un om a murit FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în judeţul Prahova.

ORA 14.20

Avionul prăbuşit este un F99 Rambo şi se afla la cel de-al doilea zbor. Pilotul care a decedat se numeşte Mircea Toader. Persoana transportată la Spitalul Floreasca este Victor Huci.

ORA 14.10

Viceprimarul din Şirna, Ioan Bâra, a precizat că este vorba despre doi piloţi experimentaţi care testau un avion de mici dimensiuni cu două locuri, iar în timpul unei manevre, cel mai probabil la un viraj, aparatul s-a prăbuşit. Potrivit sursei citate, avionul a luat foc la impactul cu solul, iar la ora transmiterii acestei ştiri arde vegetaţia din zonă.

image

VEDEŢI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Instructorul de zbor gălăţean Mircea Toader a murit în accidentul aviatic din Prahova

Supravieţuitorul accidentului aviatic din Prahova se află în stare gravă la Spitalul Floreasca. Bărbatul are arsuri pe 80% din suprafaţa corpului

ORA 14.04

Potrivit şefului ISU Prahova, Nicolae Popescu, victima transportată la spital suferă de arsuri de gradul I şi II pe 80% din suprafaţa corpului şi pe căile respiratorii. Pronosticul medicilor este rezervat.

ORA 13.59

A doua victimă a fost intubată de către medici și preluată de către elicopterul SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Floreasca din Capitală.

ORA 13.45

Accidentul s-a produs la circa 150-200 de metri de pista aerodromului din Șirna. Avionul implicat este de talie mijlocie. Una din victime a fost găsită carbonizată, iar cealalată a fost luată de SMURD.

ORA 13.40

Potrivit viceprimarului localităţii Şirna, Ioan Bâra, o persoană care se afla la bordul avionului prăbuşit a decedat.

ORA 13.30

Din primele informaţii, se pare că avionul a decolat de pe un aeroport privat din Şirna. Potrivit primelor informaţii furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova se pare că două persoane se aflau la bordul aparatului.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite