Băjenaru, prezentat azi la noua echipă: „Levy mă dorea la Steaua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Liviu Băjenaru, originar din Ploieşti, a fost prezentat astăzi la Astra, în urma transferului de la Steaua. Băjenaru a semnat pe doi ani şi va lucra pentru a treia oară cu Marius Şumudică, tehnician care l-a mai antrenat la Progresul şi Bistriţa. Fotbalistul spune că înlăturarea sa de la Steaua a fost decisă peste capul lui Levy

Liviu Băjenaru a fost prezentat astăzi la Astra, cu ocazia conferinţei de presă dinaintea meciului de sâmbătă, cu U Cluj. La discuţiile cu jurnaliştii au mai participat Vali Sinescu, secundul echipei, şi proaspătul internaţional Sorin Strătilă, care a mărturisit, cu francheţe, că, după primul meci la Naţională, a decis să schimbe tricoul de joc cu un amator din San Marino, în loc să-l păstreze ca amintire.

Proaspăt venit de la Steaua, Băjenaru a povestit ce a simţit în momentul înlăturării sale, mărturisind că vestea a venit foarte brusc. „Nimeni nu îmi reproşase nimic. Am primit şanse în primele două meciuri, Supercupa şi etapa întâi, dar nu mi s-a spus din ce cauză am fost trecut pe linie moartă. Cineva din conducere nu m-a vrut, pentru că antrenorul nu a venit niciodată la mine să îmi reproşeze ceva", a povestit jucătorul, care a mărturisit că echipa preferată rămâne Steaua: „N-am avut o echipă cu care să ţin de mic, dar acum sunt fan Steaua. Fost jucător al Universităţii Cluj nu mă pot considera, n-am evoluat acolo, am fost jucătorul lor doar în acte. Îmi pare rău că nu am jucat, etapa trecută, împotriva Stelei. Orice jucător care ia un şut în fund de la o echipă vrea să joace împotriva ei. Mă bucur că am ajuns lângă Marius Şumudică, un antrenor care mă cunoaşte bine şi ştie unde să mă joace".

„Va fi un meci deschis oricărui rezultat. Toţi jucătorii sunt apţi. Faza de atac, la care am suferit anul trecut, s-a îmbunătăţit foarte mult după ultimele transferuri. Avem un lot puternic, care ar putea da mai mulţi jucători la lotul naţional, alături de Strătilă. Mă gândesc în primul rând la Lung şi Măţel", a precizat şi Valentin Sinescu.

Partida Astra Ploieşti - Universitatea Cluj se dispută sâmbătă, de la ora 21.00. Echipa probabilă: Lung Jr - Măţel, Goian, Bruno Miguel, Junior Morais - Strătilă, N'Doye, Băjenaru, Udoji - Fatai, Miranda

CITIŢI ŞI:

Reacţii după Astra-Steaua 2-1. N'Doye: „Am învins pentru Gigi“

Sorin Strătilă: „U Cluj mi se pare mai bună ca Steaua“

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite