Şedinţă foto în cabina de vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alegerile în comuna Răsmireşti vor fi repetate
Alegerile în comuna Răsmireşti vor fi repetate

Un alegător din oraşul prahovean Boldeşti Scăeni a fost surprins de preşedintele secţiei de votare în timp ce-şi fotografia buletinul de vot cu un telefon mobil, lucru interzis

Preşedintele unei secţii de votare din Boldeşti Scăeni a semnalat faptul că un alegător şi-a fotografiat buletinul de vot cu telefonul mobil. Poliţia a demarat o anchetă în acest caz, urmând să determine dacă a fost vorba de un gest de teribilism sau de o tentativă de fraudare.

Biroul Electoral central a tranmsmis o circulară prin care a reamintit că filmatul şi fotografiatul în cabinele de vot sunt interzise. Măsura a fost luată pentru a evita situaţiile în care alegătorii, ademeniţi de partide cu diverse premii, îşi fotografiază buletinele pentru a arăta că au pus ştampila unde trebuie.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 683.700 de prahoveni. Candidează 9.000. Află rezultatele votului, astăzi, pe ploiesti.adevarul.ro

Rezultate alegeri locale 2012:

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Ploieștiului şi a Prahovei: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite