Procurorul Păun despre Ioana Maria Vlas: Nu comentez afirmaţiile unei inculpate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Maria Vlas a fost eliberată de Tribunalul Prahova săptămâna trecută
Ioana Maria Vlas a fost eliberată de Tribunalul Prahova săptămâna trecută

Procurorul Irinel Păun, de la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a spus că nu comentează afirmaţiile Ioanei Maria Vlas.

"Nu comentez afirmaţiile unei inculpate. În eventualitatea că ar avea prin absurd dreptate, ar fi solicitat extinderea acţiunilor penale şi nu uitaţi că a ajuns până la nivelul de sus şi a primit două condamnări", a răspuns procurorul Irinel Păun pentru Mediafax, întrebat despre cum comentează susţinerile Ioanei Maria Vlas despre faptul că omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a fost "albit" de către anchetator.

Procurorul Păun a precizat că, dacă judecătorii ar fi apreciat altfel, s-ar fi dat alte decizii.

Ioana Maria Vlas, fostul administrator al SOV Invest, a susţinut, la ieşirea din închisoare, că procurorul Irinel Păun "l-a albit" pe Sorin Ovidiu Vîntu.

Vlas a fost eliberată condiţionat, miercuri seară, din Penitenciarul Târgşor de lângă Ploieşti. Aflaţi ce a mai declarat la ieşirea din închisoare

Procurorul Irinel Păun a fost unui dintre anchetatorii cazului privind prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii, în două dosare în care era vizat Sorin Ovidiu Vântu anchetatorul dând soluţii de scoatere de sub urmărire penală a acestuia.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite