Update: Ioana Maria Vlas a părăsit Penitenciarul Târgşor. Aceasta l-a acuzat pe Vîntu la ieşirea din închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Vlas a fost adusă în această dimineaţă la Tribunalul Prahova
Maria Vlas a fost adusă în această dimineaţă la Tribunalul Prahova

Ioana Maria Vlas a părăsit în această seară, în jurul orei 19.30, Penitenciarul Târgşor.

Fostul administrator al SOV Invest a ieşit cu zâmbetul pe buze pe poarta închisorii, fără a mai purta ochelarii fumurii pe care i-a avut la ultimele sale apariţii în public. Primele cuvinte pe care Maria Vlas le-a spus jurnaliştilor la ieşirea din Penitenciar au fost: "O să ajut închisoarea. Consider că am plătit pentru faptul că am minţit".

Ioana Maria Vlas a spus că a stat în celulă împreună cu mai multe deţinute condamnate pentru omor şi a promis că va face dezvăluiri despre perioada petrecută în spatele gratiilor. Îmbrăcată cu acelaşi hanorac gri, în blugi şi adidaşi aşa cum s-a prezentat şi în faţa judecătorilor de la Tribunalul Prahova. Vlas nu a fost aşteptată de nimeni la ieşirea din Penitenciar. Aceasta a plecat cu maşina reprezentanţilor presei direct la un studio de televiziune din Bucureşti.

Vizibil fericită că părăseşte penitenciarul, Ioana Maria Vlas l-a acuzat pe Sorin Ovidiu Vîntu de anii petrecuţi în închisoare: “Aţi făcut din Vîntu o mare victimă şi nu este. Domnul Vîntu nu a fost nici măcar inculpat. El este curat ca lacrima pentru că s-a găsit un procuror care l-a albit”.

A promis că o să se întoarcă peste două săptămâni la Penitenciarul Târgşor pentru a-şi revedea fostele colege.

Tribunalul Prahova a respins astăzi recursul procurorilor la decizia de eliberare condiţionată emisă de Judecătoria Ploieşti. Judecătorii din Prahova au admis, la sfârşitul lunii trecute, cererea Ioanei Maria Vlas de a părăsi Penitenciarul din Târgşor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite