Vezi toate noutăţile înainte de Astra - Petrolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrolul a câştigat, la finalul lui octombrie, meciul de Cupă disputat în 9 Mai Foto: Alex Policală
Petrolul a câştigat, la finalul lui octombrie, meciul de Cupă disputat în 9 Mai Foto: Alex Policală

Cele două echipe ale Ploieştiului vor începe derby-ul de sâmbătă cu răni la activ. Astra suferă după înfrângerea din Cupă şi schimbarea antrenorului, iar Petrolul încearcă să treacă peste scandalul de la meciul cu Steaua, care a adus suspendarea terenului şi pierderea unor potenţiali sponsori

Petrolul revine pe stadionul din 9 Mai după o săptămână şi un pic. Victoria din Cupa României a fost umbrită, însă, de incidentele violente de la disputa cu Steaua, aşa că meciul de sâmbătă va fi unul în care şi jucătorii şi antrenorii şi suporterii trebuie să-şi arate adevărata faţă. Cu foarte multe răni de lins, „lupii“ din teren trebuie să arate dacă au maturitatea să treacă peste un eveniment nefericit. Cei din tribună trebuie să demonstreze şi ei unul din două lucruri: ori că incidentele de duminică au fost întâmplătoare şi nu toţi din galerie sunt la fel, ori că generalizările făcute în această săptămână au fost întemeiate. Totul va depinde de comportamentul lor de sâmbătă. Unul care este influenţat, parţial, şi de conducerea Astrei, care a pus din nou preţuri „enervant“ de mari, chiar mai piperate decât săptămâna trecută.

Dacă decizia va descuraja suporterii adverşi sau îi va întărâta şi mai tare rămâne de văzut. Astriştii au, însă, griji mai mari până atunci. După ce s-au antrrenat toată săptămâna sub conducerea secundului Sinescu, jucătorii din 9 Mai au dat din nou ochii cu Tibor Selymes. Un antrenor care nu s-a arătat un tip răzbunător, dar care cu siguranţă îşi va aminti că din cauza câtorva dintre băieţi a şi fost debarcat, în august. Conducerea Astrei a luat, deja, primele măsuri, un contract reziliat şi un jucător trimis la Giurgiu.

CITEŞTE ŞI:

Tibor Selymes s-a întors la Astra

Bilete scumpe la Astra - Petrolul

Petrolul a demarat o campanie antiviolenţă

De la Astra lipseşte Miranda, atacantul care era titularizat „intens“ în primul mandat al lui Selymes fiind acum suspendat. Este interesant de văzut care va fi soarta lui Băjenaru, cel pe care Şumudică îl titulariza insistent în ciuda kilogramelor în plus, mai ales că Tigoianu nu apare printre jucătorii deteşaţi la Giurgiu. Stan are şanse mari să prindă un post de titular ca mijlocaş stânga.

La Petrolul, sunt discuţii legate de componenţa liniei de fund, Sipovic, Melinte, Petrovic şi Djurovic luptându-se pentru cele două locuri din centru, cu şansele cele mai mari de titularizare pentru primii doi: Nu e exclus, însă, ca Melinte să fie din nou reprofilat ca fundaş stânga, după ce la meciul precedent l-a anihilat pe Strătilă. În rest nu sunt probleme de lot.

Echipe probabile:

Astra: Lung - Mihalache, Goian, Bruno Miguel, Junior Morais - Seto, N'Doye - Strătilă, Fatai, Stan - Rusu

Petrolul: Zimmerman - Tudor, Sipovic, Petrovic, Melinte - Enescu, Bărbulescu - Borza, Dumitru, Stojimirovic - Komazec

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite