Tibor Selymes s-a întors la Astra Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Selymeş Tibor, antrenor FC Astra Ploieşti
Selymeş Tibor, antrenor FC Astra Ploieşti

Astra are din nou antrenor. Proaspăt demis de la Târgu Mureş, Selymes a revenit în 9 Mai, de unde plecase în august. Tibor Selymes conduce, vineri, primul său antrenament de la revenire şi a făcut, deja, schimbări importante în lot

Tibor Selymes a programat, vineri, primul antrenament de la revenirea la Astra. El a semnat un contract pe doi, urmând ca din staff-ul tehnic moştenit de la predecesorul său să mai facă parte Valentin Sinescu şi Silviu Lung. Slymes revine în Ploieşti după câteva luni. El fusese înlăturat după etapa a doua, când conducerea i-a reproşat jocul slab al echipei. Tehnicianul a fost înlocuit cu Marius Şumudică. Acesta a obţinut, într-adevăr, rezultate mult mai bune, însă declaraţiile făcute în ultimele săptămâni l-au adus în conflict cu şefii.

Selymes a făcut, deja, primele modificări în lot. Nigerianul Udoji, adus de Şumudică, a avut contractul reziliat de conducere. De asemenea, tehnicianul a decis să-l trimită pe mijlocaşul Cosmin Matei la echipa a doua, unde îl şi lăsase în vară.

Slymes vine la Astra de la Târgu Mureş, unde a antrenat în ultimele trei etape, obţinând un singur punct, cu Sportul, şi un golaveraj 2-7.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite