Un mort și trei arestați în scandalul dintre clanurile de florari de la Halele Centrale din Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 20 de ani și-a pierdut viața la o zi după bătaia generală, din 5 iulie, de la Halele Centrale din Ploiești. Urmările conflictului s-au concretizat în numeroase plăgi înjunghiate, dar și în trei mandate de arestare preventivă.

Cu un trandafir nu se face primăvară la Ploiești ci o bătaie ca în filme, în spațiul public, având ca miză supremația în piața centrală de flori.

În urmă cu o săptămână, două femei, fiecare dintr-un alt clan, Borovină și Pușărică, și-au chemat rudele în ajutor după o ceartă pe un client. Totul ar fi plecat de la un banal trandafir.

Citiți aici ce s-a întâmplat în bătaia generală

Nouă persoane au ajuns la spital, iar un tânăr de 20 de ani a murit, a doua zi, în urma plăgilor înjunghiate.

Agresorul lui, O.Ionuț, tot de 20 de ani, a fost arestat pentru comiterea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

De asemenea, sub conducerea procurorului de caz au fost continuate cercetările şi faţă de ceilalţi participanţi la scandal, astfel că O. Ionuţ, B. Decebal, de 23 ani şi B. Marian, de 30 ani, toţi din Ploieşti, au fost prezentaţi Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar pentru O. Ionuţ şi pentru comiterea, în concurs, a infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Propunerea a fost admisă de Tribunalul Prahova, care a emis pe numele celor trei mandate de arestare preventivă pe o durată de 30 zile.

Cercetările continuă sub conducerea procurorului de caz, în vederea stabilirii participaţiei şi a altor membri din cele două familii implicate în scandal.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite