Nouă persoane au ajuns la spital, după un conflict între clanurile Pușarică și Borovină UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răniții au ajuns la Spitalul Județean din Ploiești
Răniții au ajuns la Spitalul Județean din Ploiești

Nouă persoane au ajuns, joi, la Spitalul de Urgență Ploiești după un conflict între mai mulți țigani, tot scandalul pornind de la două florărese de la Halele Centrale. Bătaia generală s-a dat între membrii clanului Pușarică și Borovină, care își dispută supremația la Halele Centrale.

UPDATE ORA 11.40

Două familii s-au luat la bătaie, cu bâte și cuțite, pentru supremația pe Platoul Halelor Centrale. Conflicul a izbucnit după ce o florăreasă a luat clientul alteia, oferindu-i un preț mai mic la tradafiri. De aici și până la o adevărată reglare de conturi nu a mai fost decât un pas.

Femeile și-au chemat rudele în ajutor. Piețarii s-au luat la bătaie în mijlocul străzii, sub privirile îngrozite ale trecătorilor.
De la locul incidentului, polițiștii au ridicat bâte, cuțite dar și mai multe autoturisme.

Nouă persoane au ajuns la spital, cu multiple traumatisme, contuzii și tăieturi. Doar patru au fost internate, iar alte cinci au ajuns la audieri și vor fi reținute. În luptă au fost implicate și trei femei.

Combatanții fac parte din două clanuri rivale, care își dispută supremația la Halele Centrale, clanul Pușarică și clanul Borovină.

Traficul în zona Halelor Centrale a fost blocat total mai bine de o oră și jumătate până au fost făcute cercetările la fața locului.

ORA 4.18

Scandalul a izbucnit, joi după-amiază, pe platoul Halelor Centrale din Ploieşti, când două florărese s-au luat la ceartă dispunându-şi o potenţială clientă. Femeile şi-au chemat în ajutor rudele, în piaţă sosind mai multe persoane din familiile celor două florărese.

Trei dintre răniţi, bărbaţi, au plăgi înjunghiate la abdomen, toţi trei urmând a fi supuşi unor intervenţii chirurgicale. Alţi trei răniţi, doi bărbaţi şi o femeie, au suferit traumatisme cranio-cerebrale, ei urmând să fie duşi la examenul tomograf, iar ceilalţi trei răniţi implicaţi în scandal, femei, au suferit leziuni minore.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite