Suporterii Petrolului i-au cerut demisia lui Vivi Răchită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Răchită, antrenorul Petrolului
Valeriu Răchită, antrenorul Petrolului

Un grup de aproximativ 20 de suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti a reuşit să intre pe stadionul „Ilie Oană“, la finalul meciului de vineri, şi să întrerupă conferinţa de presă a managerului Valeriu Răchită. „Lupii“ i-au cerut demisia în mod violent, lovind cu pumnii în peretele de sticlă care desparte sala de conferinţe de curtea arenei

Răchită a fost întrerupt în timpul conferinţei de presă pe care a susţinut-o la finalul meciului pierdut acasă, vineri seară, contra lui FCM Târgu Mureş. În jur de 20 de suporteri s-au strâns în curtea stadionului, în faţa sălii de conferinţe, şi au început să-l critice pe Răchită şi să-i ceară demisia, lovind cu pumnii în peretele de sticlă. Încă nu este clar cum au intrat în stadion, din moment ce arena este suspendată iar la meci n-au avut acces decât femeile şi copiii cu vârste de până la 14 ani. De asemenea, suporterii i-au admonestat pe fotbalişti la ieşirea de la vestiare şi le-au reproşat jocul slab din ultimele etape şi faptul că nu arată devotament faţă de echipă.

CITIŢI ŞI:

2.200 de femei şi copii în tribune la un meci de fotbal din Ploieşti

Petrolul Ploieşti - FCM Târgu Mureş 0-1

Răchită s-a oprit din declaraţii şi i-a privit, dezamăgit, pe suporteri, fără să comenteze gestul lor. În ciuda evoluţiilor slabe ale echipei, Vivi este cunoscut în fotbalul autohton drept un antrenor care are o relaţie foarte bună cu galeria, sau cel puţin cu o mare parte a ei. În aceste condiţii, gestul de vineri seară devine un precedent foarte periculos. De menţionat ar mai fi că managerul a mai încercat, cel puţin în două rânduri în ultimele luni, să demisioneze, dar a revenit de fiecare dată asupra deciziei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite