Raul Petrescu și Iulian Teodorescu, viceprimarii Ploieștiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raul Petrescu, stânga, a fost de la început printre favoriți. Nicolae Alexandri, dreapta, a devenit între timp președintele PNL Ploiești
Raul Petrescu, stânga, a fost de la început printre favoriți. Nicolae Alexandri, dreapta, a devenit între timp președintele PNL Ploiești

Aleșii locali din Ploiești s-au întâlnit joi în ședință extraordinară, pentru a vota viceprimarii orașului. După îndelungi negocieri și zvonuri privind favoriții, funcțiile au revenit lui Raul Petrescu, de la PP-DD, și Iulian Teodorescu, de la PNL.

La peste o lună de la alegerile locale, Ploieștiul are, în sfârșit, viceprimari.

Raul Petrescu, de la PP-DD, ales pentru prima dată în Consiliul Local Ploiești și Iulian Teodorescu, de la PNL, un consilier cu ștate vechi, au fost votați ca „secunzi" ai primarului Iulian Bădescu.

Adevărul Ploiești scria, încă din iunie, că Raul Petrescu este printre favoriți

Iulian Teodorescu

Iulian Teodorescu (foto actualitatea prahoveană.ro)

Raul Petrescu, actualmente consilier la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, este cunoscut ca un apropiat al liderilor PSD Prahova, unde a şi activat până nu demult.

Noua componență asigură o majoritate liniștitoare USL-ului în Consiliul Local, având în vedere că le-au revenit, în urma alegerilor 14 mandate, suficiente pentru o majoritate simplă, PP-DD are 3, iar PDL are 10 consilieri locali.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite