Cât ne costă la Ploieşti montarea figurinelor ornamentale de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa vor arăta figurinele ornamentale montate de Paşte în Ploieşti
Aşa vor arăta figurinele ornamentale montate de Paşte în Ploieşti

Autorităţile ploieştene au dezvăluit suma care va fi plătită pentru închirierea, montarea şi demontarea figurinelor ornamentale care vor împodobi oraşul în perioada sărnătorilor de Paşti, iar valoarea contractului nu este deloc una mică

Ornarea oraşului nu se poate fără cheltuială, aşa că, la fel cum s-a întâmplat şi în perioada sărbătorilor de iarnă, Primăria Ploieşti a umblat la buget şi a oferit o sumă consistentă pentru aducerea şi montarea unor figurine luminoase cu ocazia Paştelui. În total, în Ploieşti sunt montate în aceste zile 74 de ornamente, dintre care 58 2D şi 16 3D.

Vedeţi AICI ce figurine sunt montate şi unde

Potrivit reprezentanţilor Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, valoarea contractului pentru aducerea, montarea şi demontarea acestor ornamente este de aproximativ 150.000 de lei, echivalentul a puţin peste 34.000 de euro. În acest preţ nu este inclus şi costul consumului de energie electrică.

Primăria a ales o variantă asemănătoare şi anul trecut, când bugetul a fost chiar mai mare, administraţia locală plătind atunci 200.000 de lei pentru montarea figurinelor luminoase. În funcţie de dimensiuni, chiria pentru o singură figurină a ajuns, atunci, şi la 4.500 de euro, cam cât ar costa, dacă e să facem o comparaţie, cumpărarea unui autoturism la mâna a doua. Tot în jurul acestor valori s-au învârtit şi chiriile pentru ornamentele aduse în iarnă. Atunci, singura diferenţă a fost că ouăle şi iepurii au fost înlocuiţi cu sania lui Moş Crăciun şi mai mulţi reni.

CITIŢI ŞI:

Ploieştiul întâmpină Paştele cu ouă luminoase şi iepuri 3D

Cele mai mari cheltuieli pentru iluminat ornamental din istoria Ploieştiului

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite