Ploieşti: Poliţistul înjunghiat de un beţiv a făcut septicemie şi are 50% şanse să supravieţuiască

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În seara de 18 aprilie, un poliţist din Ploieşti a fost înjunghiat în torace de către un beţiv. Poliţistul se luptă acum pentru viaţa sa, după ce a făcut septicemie. Chestorul Sorin Oprea a intervenit personal pentru a fi transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

CITIŢI AICI CUM A FOST ATACAT POLIŢISTUL

Medicii din Ploieşti au descoperit prea târziu că, în afară de plămân, acesta avea şi intestinul perforat în două locuri, de cuţitul agresorului. A fost transportat de urgenţă la Spitalul din Floreasca, cu elicopterul, la intervenţia chestorului Sorin Oprea.

"Când a aflat că starea colegului nostru este critică, seful IJP Prahova, chestorul Sorin Oprea, a intervenit personal la Bucureşti şi a obtinut transferul poliţistului la Spitalul Floreasca din  Capitală cu un elicopter SMURD. Este dureros pentru noi tot ceea ce s-a întâmplat, mai ales că agentul şef adjunct, Gabriel Mihai, este un poliţist bun, care nu a dezamăgit niciodată", ne-a declarat inspectorul Daniel Radu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Pe 18 aprilie, seara, agentul şef adjunct Gabriel Mihai, de 32 de ani, a fost participant nevinovat la o întâmplare care este pe punctul de a-l costa acum viaţa. Poliţistul, care lucrează de 11 ani în sistem, era în patrulare însoţit de un jandarm. În zona de nord a Ploieştiului, cei doi oameni ai legii au fost opriţi de câţiva cetăţeni care le-au indicat un bărbat întins pe asfalt. Poliţistul a constatat că omul era băut bine, aşa că a decis să-l ducă acasă împreună cu jandarmul.

A fost potolit cu un spray paralizant.  

Tulburat de aburii alcoolului, bătrânul de 61 de ani, Gheorghe Bogdan, s-a dus liniştit în bucătărie de unde a luat un cuţit. A revenit la uşă şi l-a lovit pe poliţist direct în piept. "Nici nu am avut timp să reacţionăm, atât de repede s-a petrecut totul. A dat fulgerător cu cuţitul. Am folosit spray-ul din dotare şi l-am imobilizat pe agresor. Gabriel, deşi rănit serios, s-a urcat la volanul maşinii de poliţie şi a condus el până la spital" ne-a a povestit atunci plutonierul Răzvan Petcu, colegul de patrulare al poliţistului înjunghiat.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite