Ploieşti: Un poliţist a fost înjunghiat în torace de un beţiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În loc să primească mulţumiri după ce a condus acasă un bărbat în stare avansată de ebrietate, un poliţist din Ploieşti a fost înjunghiat în torace de către acesta. Poliţistul este în stare gravă la secţia de reanimare.

Aseară, în jurul orei 22, o patrulă de siguranţă publică, compusă dintr-un poliţist al Secţiei 2 Ploieşti şi un subofiţer jandarm, executa serviciul de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, în zona cartierului Castor.

La un moment dat, patrula a fost solicitată de către cetăţeni, întrucât în spatele unui bloc era căzută o persoană care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La locul indicat, oamenii legii l-au găsit căzut pe trotuar pe B. Gheorghe, în vârstă de 61 ani, stabilind că acesta locuieşte într-un bloc din apropiere.

Întrucât bărbatul se afla în stare avansată de ebrietate, poliţistul împreună cu jandarmul l-au condus la domiciliu.

Uşa apartamentului fiind deschisă de către soţia bărbatului, oamenii legii rămânând în exteriorul locuinţei. Bărbatul a spus că merge să aducă actul de identitate, pe care susţinea că îl are în bucătărie, încăpere aflată în imediata apropiere a uşii de acces în apartament.

În timp ce poliţistul discuta cu femeia, B. Gheorghe a apărut brusc la uşa apartamentului şi l-a atacat instantaneu pe poliţist cu un cuţit, lovindu-l în zona toracelui, fără a-i da acestuia posibilitatea de a reacţiona în vreun fel.

Agentul de poliţie a fost transportat de către colegii săi la Spitalul Judeţean de Urgenţe Ploieşti, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, concluzia medicului legist fiind că i-a fost pusă viaţa în pericol.

La locul incidentului au fost deplasate importante forţe poliţieneşti, atacatorul fiind condus la spital sub escortă pentru a-i fi recoltate probe biologice şi a fi expertizat neuropsihiatric.

În cauză a fost informat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Prahova, care continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi tentativă de omor şi care a dispus prin ordonanţă internarea atacatorului într-o unitate spitalicească de specialitate, pentru o perioadă de 15 zile.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite