Petrolul, învinsă de puterea paranormalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrolul Ploieşti-Concordia Chiajna
Petrolul Ploieşti-Concordia Chiajna

Criticat de spectatori după înfrângerea neaşteptată suferită pe teren propriu miercuri seară, managerul Petrolului, Valeriu Răchită, l-a trimis la conferinţa de presă pe secundul Valentin Negoiţă, care a dat declaraţia zilei: „Numai în filme S.F. se mai putea aşa ceva“

Secundul Valentin Negoiţă (foto) şi-a găsit cu greu cuvintele pentru a descrie ce s-a întâmplat, miercuri seară, în ultimele minute ale meciului Petrolul Ploieşti - Concordia Chiajna, încheiat cu scorul de 3-4, după ce până aproape de final gazdele au condus cu 3-1.

„Vivi e atât de supărat şi-i e atât de rău încât nici nu ştie ce să mai vrea. A fost ca un serial paranormal. Numai în filmele S.F. se mai putea întâmpla aşa ceva. A fost un meci foarte bun al echipei, cu un joc în creştere de la o etapă la alta. Am dominat, dar ăsta-i fotbalul, te pedepseşte. Pe ghinion nu putem da vina, ceva s-a întâmplat. Au fost multe greşeli personale, greşeli în lanţ“, a declarat antrenorul secund al Petrolului.

CITIŢI ŞI:

Valeriu Răchită a demisionat de la Petrolul

Lovitură de teatru! Petrolul - Concordia 3-1 în minutul 84, 3-4 la final FOTOGALERIE

„E un meci foarte important pentru clasament, mai ales că pentru noi urmează un program dificil. Ştiam că va fi un meci dur, cu multe întreruperi, de aceea i-am avertizat pe jucători să nu cedeze, pentru că meciul durează 90-95 de minute. Finalul arată că putem să alergăm până la final. Am început pregătirea pe 5 ianuarie şi băieţii au muncit foarte mult, lucru care se vede. Este greu să te gândeşti că poţi câştiga după ce ai fost condus cu 3-1, dar echipa a avut «medicamentaţia» necesară şi a reuşit ceea ce puţini credeau. Din păcate, n-am mai trăit aşa ceva. A fost un lucru incredibil în această seară", a declarat antrenorul Concordiei, Laurenţiu Reghecampf.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite