Petrolul-Astra, derby-ul care poate decide cine retrogradează în acest an. Vezi echipele probabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu Petrolul într-o tentativă disperată de a acumula cât mai multe puncte în ultimele 5 etape şi de a se salva de la retrogradare, derby-ul Ploieştiului, programat duminică seară, capătă o importanţă crucială

Petrolul şi Astra se întâlnesc, duminică, în etapa cu numărul 30 a Ligii 1. Dacă echipa lui Mircea Rednic stă pe un comod loc 9, scăpată de griji, „lupii galbeni“ sunt încă pe un loc retrogradabil şi se uită cu disperare cum tot mai puţine echipe rămân prin preajmă. În prezent, cea mai uşoară victimă colaterală este FCM Târgu Mureş, care are un punct în plus, dar un program mult mai greu pe finalul campionatului. Concordia, Ceahlăul şi Braşovul au pus deja şase puncte între ele şi Petrolul, aşa că, pentru „lupi“, derby-ul Ploieştiului capătă o importanţă deosebit de mare.

CITIŢI ŞI:

Iată ce-au făcut Petrolul şi Astra în meciurile directe din trecut

Scandările de pe „Ilie Oană“ se aud de pe stadionul rivalilor

Înaintea acestui meci, antrenorul Petrolului, Gigi Mulţescu, s-a plâns din cauza programului încărcat. La cum a fost stabilit ţintarul acestor ultime etape, Petrolul a avut cu o zi mai puţin de odihnă şi înainte de meciul cu Steaua şi acum, înaintea celui cu Astra.

De la oaspeţi va lipsi fundaşul stânga Junior Morais, care a luat al patrulea cartonaş galben etapa trecută. La Petrolul, golgheterul Hamza Younes este incert, şansele fiind să fie titularizat chiar dacă nu e complet refăcut după accidentarea uşoară din partida cu Steaua. Iată echipele probabile:

Petrolul: Khamutovski - Melinte, Silva, Ben Djemia, Maxim - Mustivar, Osiako, Boudjemaa - Opriţa, Zerka, Younes. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Astra: Lung - Bărboianu, Găman, Oprsal, Ţigănaşu - Seto - Budescu, B. Pătraşcu, Spadacio, Băjenaru - Fatai. Antrenor: Mircea Rednic.

Partida se va disputa duminică seară, de la ora 20.00. Meciul va fi televizat de GSP TV.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite