Percheziții în Prahova pentru depistarea unor falsificatori de acte auto UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandu Zamfir, zis Austrianu. Arhivă Adevărul
Sandu Zamfir, zis Austrianu. Arhivă Adevărul

6 percheziții au avut loc în Prahova și o alta în București pentru destructurarea unei grupări infracționale ai căror membri sunt suspectați de falsificarea unor acte de proveniență auto și șantaj. Unul dintre cei ridicați este Sandu Zamfir, zis Austrianu.

ORA 11.30

5 persoane au fost conduse la audieri și sunt suspectate că ar fi înșelat vânzătorii unor autoturisme de lux. După ce cumpărau automobilele, pentru care achitau o parte din sumă, le revindeau, cu acte false, astfel că vânzătorii inițiali rămâneau cu buza umflată.

La descinderi, polițiștii au descoperit și faptul că Austrianu își făcuse racorduri ilegale la alimentarea cu gaze și apă.

CITIŢI ŞI:

Duel între un interlop şi un cântăreţ. Cine credeţi că va câştiga?

ORA 9.45

Casa lui Sandu Zamfir, zis Austrianu, a fost „călcată" și pe 18 mai de poliţişti din cadrul IGPR în dosarul Vereşezan, cântăreţul înşelat de Lorenţ Curcă, fiul interlopului.

Poliţiştii au căutat actele BMW-ului X 6, cumpărat de Lorenţ de la cântăreţul de muzică populară, Tinu Verezeşan, dar şi alte documente. Lorenţ nu i-a plătit cântăreţului toţi banii promişi, iar poliţiştii au confiscat autoturismul de lux.

Citiți și aici mai multe despre acest caz

Vom reveni cu amănunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite