Duel între un interlop şi un cântăreţ. Cine credeţi că va câştiga?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscut în Ploieşti drept unul dintre cei mai „alunecoşi" interlopi, Sandu Zamfir, zis şi „Austrianu", a ajuns să aibă probleme cu legea nu din cauza şantajurilor sau înşelăciunilor, ci din cauza unei tranzacţii auto în care a fost implicată maşina cântăreţului Tinu Vereşezan. Ce n-a ştiut „Austrianu" e că Vereşezan este, se pare, bun prieten cu Traian Igaş

Moartea baschetbalistului american Chauncey Hardy, sub picioarele unui interlop giurgiuvean, se încadrează într-un lung şir de întâlniri violente între interlopi şi persoane din viaţa sportivă sau culturală. Aproape de fiecare dată, interlopii sunt cei care au rămas în picioare la final, însă mai sunt şi execepţii. În Ploieşti, interlopul Sandu Zamfir, cunoscut după porecla de „Austrianu", a ajuns să aibă probleme cu legea în urma unui conflict cu Tinu Vereşezan, cântăreţ de muzică populară.

Artistul îi vânduse un autoturism BMW X6, în rate, însă, după ce a primit avansul, n-a mai văzut şi restul banilor. Reclamaţia depusă la Poliţia Română a fost urmată, foarte rapid, de o serie de descinderi la casa din Ploieşti a lui Zamfir.

Zamfir se află de ani buni în atenţia poliţiştilor, însă, cumva, a reuşit să scape „curat ca lacrima" din multe dosare. A fost cercetat, de-a lungul timpului, pentru mai multe fapte penale, printre care înşelăciune şi şantaj. De numele său este legată şi arestarea judecătorului Dumitru Rebegea, de la Tribunalul Prahova, care a fost reţinut de DNA pentru că ar fi luat mită pentru a elibera două persoane cunoscute ca făcând parte din lumea interlopă.

Citiţi AICI mai multe amănunte despre caz

Vereşezan, prieten cu ministrul Internelor

Şi-atunci, cum de tocmai un cântărţ de muzică populară i-a creat atât de multe probleme? Ei bine, pe mai multe site-uri a apărut informaţia că Vereşezan este prieten bun cu ministrul Traian Igaş. De altfel, ei au şi cântat în duet în mai multe rînduri. Dovadă este şi un filmuleţ postat pe site-ul frecuency.com, cu titlul „Curtici - duet Tinu Veresezan, senatorul Traian Constantin Igas", de la un festival din 2009. „Igaş la Bucureşti noaptea la ora 3 a scos toată poliţia română să găsească maşina furată a celui care le-a cântat la toate campaniile şi chefurile PD-Liste -Tinu Vereşezan", este un comentariu postat pe site-ul ziare.com care întăreşte ideea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite