PLOIEŞTI Jurnaliştii de la Telegraful au deschis Telegrama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte din echipa de jurnalişti care a dus „Telegraful de Prahova“ pe primul loc printre ziarele locale din judeţ, conform auditului efectuat de BRAT, a lansat, miercuri, cotodianul „Telegrama“

În urma neînţelegerilor cu noua conducere a trustului de presă Telegraful de Prahova - Alpha TV Ploieşti, echipa de jurnalişti care a lucrat în ultimii ani la Telegraful s-a mutat la o nouă publicaţie. Aşa a apărut, de miercuri, ziarul Telegrama, care se distribuie la chioşcurile de ziare din Prahova la preţul de 80 de bani.

Din noua echipă fac parte, printre alţii, Cristinel Constantinescu, Mariana Ivan, Ioana Stroe, Ciprian Radu şi Alex Policală, o parte însemnată a grupului de jurnalişti care au urcat Telegraful în ultimii ani pe primul loc în vânzări pe Prahova, conform datelor oficiale oferite de Biroul Român de Audit al Tirajelor.

„În ultimele luni, am tot discutat între noi despre măsurile care s-au luat la Telegraful şi ne-am tot spus că, dacă am avea un ziar propriu, l-am administra mult mai bine. De la vorbe la fapte a fost foarte puţin şi am decis să deschidem acest nou cotidian, pe care să-l facem aşa cum ni l-am dorit, fără presiuni politice sau decizii de marketing de neînţeles. Avem o echipă foarte ambiţioasă şi experimentată în presa locală“, a precizat Cristinel Constantinescu, directorul noii publicaţii.

CITIŢI ŞI:

Angajaţii de la o televiziune şi un ziar din Ploieşti au primit rezilieri de contracte în loc de salarii

Unul din motivele care au dus la această ruptură a fost şi situaţia financiară incertă de la Telegraful şi Alpha. Potrivit unor surse din interior, angajaţii de acolo au ajuns la cinci luni de întârziere a salariilor. Citiţi AICI mai multe amănunte despre problemele financiare de la Telegraful.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite