Maşina lui Tibor Selymes era luată în leasing prin clubul Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoturismul BMW X5 implicat în această dimineaţă într-un accident rutier în zona Timişul de Sus a fost luat în leasing de clubul de fotbal Astra Ploieşti, beneficiarul său fiind Tibor Selymes, încă angajat al clubului ploieştean

Deşi a fost schimbat de pe banca tehnică a echipei, Tibor Selymes încă se mai află sub contract cu Astra Ploieşti, având o înţelegere cu oficialii clubului că, dacă nu-şi găseşte un post de antrenor în altă parte, poate rămâne la Ploieşti, cu atribuţii în sfera de management. „Tibor Selymes a dat dovadă de carcater. Dacă nu-şi găseşte echipă, va rămâne în cadrul clubului până la vară. Nu ca antrenor, ci vom fi colegi“, a explicat preşedintele comitetului director, Petre Buduru, la reunirea lotului. Până în prezent, situaţia lui Selymes la club nu s-a schimbat.

Cât despre maşina implicată în accident, aceasta este folosită de Selymes, însă fusese achiziţionată în leasing prin intermediul clubului, cel mai probabil pentru a facilita întocmirea actelor, potrivit unor informaţii din interiorul clubului Astra. Reprezentanţii grupării ploieştene spun că nu au, la această oră, informaţii despre acciudent sau persoanele implicate.

CITIŢI ŞI:

UPDATE Fostul fotbalist Tibor Selymes a fost implicat într-un accident cu patru victime pe DN1

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite