UPDATE Fostul fotbalist Tibor Selymes a fost implicat într-un accident cu patru victime pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru militari care mergeau, duminică dimineaţa, spre locul de muncă de la Breaza au ajuns la spital grav răniţi, după ce o maşină în care se afla fosta glorie a fotbalului românesc, Tibor Sellymes, a intrat în autoturismul lor.

UPDATE ora 18.42 Impresara antrenorului, Ana Maria Prodan, a explicat de ce Selymeş a fugit de la locul accidentului. ""Este devărat că Tibi era în maşină, dar nu conducea. A plecat de la locul accidentului de teamă că va veni presa şi va interpreta. În nici un caz nu era la volan", a spus aceasta pentru GSP.ro.

UPDATE ora 13.17 Conform unor martori, "Selymes şi-ar fi petrecut noaptea într-un club din Predeal, de unde ar fi plecat spre dimineaţă. Informaţiile strânse de poliţişti i-au determinat pe aceştia să-l viziteze pe fostul fotbalist al Generaţiei de Aur şi sa-l ducă la INML pentru recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Deocamdată, el este doar bănuit că s-ar fi aflat la volanul maşinii", informează gsp.ro.

El a fost dus şi la Poliţie pentru declaraţii.

image

Daniela Călin este iubita lui Selymes, cea care a declarat că era la volanul autoturismului.

UPDATE ora 10.50 Poliţiştii nu confirmă prezenţa lui Selymes în BMW-ul implicat în accidentul de duminică dimineaţa de la Timişul de Jos. Şeful Poliţiei Rutiere Braşov spune că nimeni nu l-a văzut la faţa locului pe fostul fotbalist şi că o femeie a declarat că se afla la volanul maşinii care a provocat accidentul. „Maşina este înmatriculată, într-adevăr, pe numele clubului de fotbal «Astra Ploieşti», însă o persoană de sex feminin a declarat că se afla la volan în momentul accidentului. Noi facem cercetări. Cei patru militari au ajuns la spitalul judeţean Braşov şi urmează să le luăm declaraţii. Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în condiţiile de carosabil umed. Şoferul BMW-ului nu a adaptat viteza într-o curbă, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un autoturism Hyunday în care se aflau cei patru militari", a spus comisarul şef Claudiu Tămârjan.

Potrivit unor surse din cadrul CS Astra Ploieşti, autoturismul BMW seria 5 a fost cumpărat în leasing de către club, însă Tibor Sellymes era cel care îl folosea. Deşi el nu mai este, din decembrie 2011, antrenor la Ploieşti, maşina îi rămăsese în custodie. CITIŢI ŞI: Maşina lui Tibor Selymes era luată în leasing prin clubul Astra ora 10.00 Trei echipaje SMURD şi un echipaj de la descarcerare au ajuns de urgenţă la Timuşul de Jos pentru a aacordaajutor victimelor. Şoferul din maşina plină cu militari a rămas captiv, iar pompierii s-au chinuit o oră şi jumătate să îl scoată de sub bordul maşinii. Bărbatul a ajuns direct în sala de operaţii unde se află şi acum. Ceilalţi trei răniţi au ajuns şi ei la spital pentru îngrijiri medicale. Deocamdată nu se ştie exact care sunt cauzele accidentului şi cum s-a produs. Se pare că maşina în care de afla Sellymes, un BMW, nu era condusă de fotbalist. Vom reveni cu detalii.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite