Ion şi Eugenia Manole: „Nu ne-am mai văzut nepotul după moartea Magdei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii Mădălinei Manole suferă enorm şi au făcut noi dezvăluiri la emisiunea „Acces direct“ de la Antena 1. Ei au spus că nu şi-au mai putut vizita nepotul din luna februarie.

Părinţii Mădălinei Manole: „Fata noastră a vrut contract prenupţial“

Părinţii Mădălinei Manole  au vorbit ieri despre prima tentativă de sinucidere a artistei, dar şi despre faptul că nu şi-au mai putut vedea nepotul din luna iulie. Ion şi Eugenia Manole au povestit depre relaţia fiicei lor cu Petru Mircea, înainte şi după căsătorie, scrie Click! „La început, era un băiat adorabil, dar după ce s-au căsătorit s-a schimbat radical. Era dictator în casă“, a spus mama cântăreţei.

Ei au mai spus că aflat de la televizor că fata lor se căsătoreşte cu Petru şi tot de la televizor au aflat că s-a sinucis.

Înainte de ziua fatală, Mădălina îi spunea mamei că a obosit mult lucrând la albumul „O 9 Mădălina“ şi că este sfârşită de puteri.

VIDEO- Mădălina Manole:„Revistele de scandal se întrebau dacă Mădălina Manole mai trăieşte"

„Albumul s-a prăfuit în magazine pentru că nu a avut lansare. Fetiţa mea era foarte supărată şi îmi spunea că visurile ei s-au spulberat“, a completat Eugenia Manole.

Ion şi Eugenia Manole au mai afirmat că nu şi-au mai văzut nepotul de mai multe luni. „Nu ne-am văzut nepotul din februarie. În ziua când am aflat că Mădălina a murit, mi-a fost rău în curtea casei ei şi doar am zărit băiatul. Ne topim de dorul lui pentru că l-am dorit 20 de ani şi acum nu putem nici să îl vedem“, a mai spus Eugenia Manole.

Cei doi părinţi îndureraţi vor să afle ce s-a întâmplat în noaptea dinaintea morţii Mădălinei, să înţeleagă cum s-a sfârşit fetiţa lor.

VIDEO- Alexandru Jula: "Nu-mi vine să cred că Mădălina Manole a murit!"

«Am găsit-o pe Mădălina cu ochiul vânăt»

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite