Incredibil! Unul dintre cangurii donați joi seară la Zoo Ploiești a murit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cangur pitic. Foto carpatzoo.ro
Cangur pitic. Foto carpatzoo.ro

Joi seară, la Zoo Bucov, din marginea Ploieștiului, au ajuns doi canguri pitici, donați de o persoană care a vrut să rămână anonimă. Peste noapte, unul dintre ei a murit!

UPDATE ORA 12.55

Cadavrul cangurului mort joi noapte la Zoo Bucov a ajuns la Direcția Sanitar - Veterinară Prahova, unde medicii vor stabili cauzele morții. „Din ceea ce am stabilit la o primă vedere, nu am depistat leziuni sau zone de lovituri. Este posibil să fi fost afectat de transport, lucru care se întâmplă în cazul tuturor animalelor, dar asupra cauzei exacte a morții ne vom pronunța în aproximativ 5 zile", ne-a spus Mihai Terecoasă, directorul DSV Prahova.

UPDATE ORA 11.30

„Din ceea ce știu de la tehnicianul veterinar de la Zoo, cangurii au fost aduși aseară la grădină, de către persoana care i-a donat, iar azi-noapte, în jurul orei 2.00, unul dintre ei a murit, cel mai probabil din cauza stresului datorat transportului sau al cazării în al habitat decât cel cu care era obișnuit“, ne-a spus directorul de la Zoo Bucov, Bogdan Toader.

Persoana care i-a donat, și care a vrut să rămână anonimă, a vrut ca cei doi canguri, o femelă și un mascul, să fie numiți Ana și Matei.

ORA 11.15

Modul în care au ajuns să moară animalele de la Zoo Bucov a ajuns unul de domeniul fantasticului.

După ce un cangur pitic a fost omorât săptămâna trecută de câinii maidanezi, iar perechea lui fusese mușcată de bot, de șobolani, în primăvară, un al treilea cangur, ajuns doar de câteva ore la Zoo Bucov, a murit și el, în condiții suspecte.

Joi seară, un prahovean care a vrut să rămână anonim, a dus doi canguri pitici la Zoo Bucov, sub formă de donație.

Un prahovean anonim a donat doi canguri pitici la Zoo Bucov

Cangurul de la Zoo Ploiești a fost mâncat de câinii maidanezi!

Inițial, conducerea Zoo Bucov a anunțat că animalele trebuie să stea 30 de zile în carantină și cangurii nu pot fi prezentați publicului.

În realitate, unul dintre canguri a murit în noaptea de joi spre vineri, din cauze încă necunoscute.

La Zoo Bucov, este în plină desfășurare o anchetă, dar și un scandal de proporții.

Un loc cu multe evenimente ciudate

Grădina Zoologică Bucov, aflată la intrarea în Ploiești, dinspre Buzău, pare un loc al evenimentelor nefericite. În urmă cu cinci ani, un struț a fost devorat, tot de câinii maidanezi. În 2010, una dintre îngrijitoare a fost atacată de un iac care a scăpat din țarc, iar în 2011, jaguarul a evadat și a atacat un cal.

Vom reveni cu amănunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite