INOVAŢIE Cum poți să derulezi la radio? Dar să dai înainte?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ploieştean pasionat de IT a dezvoltat o aplicaţie care le permite utilizatorilor să deruleze prin programul unui post de radio on-line, dar şi să dea înainte. Tehnologia promite să inoveze radioul

Ploieşteanul Andrei Năstase, cel care a venit cu ideea lansării „Radio Me Gusta", primul post care emite non stop, audio şi video pe Facebook, a dezvoltat şi o aplicaţie nouă, care le permite utilizatorilor să deruleze. Partea interesantă este că, aici, cursorul nu merge numai înapoi, ci poate merge şi înainte. Altfel spus, utilizatorii pot să asculte ceea ce urmează la „Me Gusta".

image

Click pe imagini pentru fotogalerie

„Din ce-am căutat, această aplicaţie, care permite să derulezi sau să dai înainte, nu mai există la nimeni", Andrei Năstase, fondator Radio Me Gusta

„În momentul în care un om vrea să reasculte ceva, aplicaţia îi permite să dea înapoi şi să asculte emisiunea preferată, vreo glumă, o farsă făcută sau vreun cântec. Din momentul în care începe să asculte, poate derula. Aplicaţia îi oferă şi posibilitatea de a da înainte, să asculte următoarele 20 de minute de cântece. E suficient să lase să se încarce numai cinci minute", ne-a mai explicat creatorul acestei tehnologii inovatoare.

image

Aplicaţia poate fi testată pe pagina de internet a postului de radio, la secţiunea ON AIR.

CITIȚI ȘI:

Un grup de ploieşteni a lansat primul radio care emite non-stop pe Facebook FOTOGALERIE

Andrei mai are în „portofoliu" alte câteva site-uri cu potenţialul de a atrage mii de vizitatori. Printre ele sunt haisaiesim.eu, pagină care oferă o hartă 3D a evenimentelor care au loc într-un oraş şi care le oferă posibilitatea chiar utilizatorilor de a introduce singuri toate datele, sau fanbook.ro, un Facebook care propune câteva îmbunătăţiri, cum ar fi butonul de „dislike", scoaterea timeline-ului sau afişarea coordonatelor de unde utilizatorii au postat ultima dată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite