Ghenosu a cerut eliberarea din arest la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Nicolae Ghinea a fost astăzi la recursul de la Ploieşti
Florin Nicolae Ghinea a fost astăzi la recursul de la Ploieşti

Florin Nicolae Ghinea, fost Pîrjol, cunoscut şi sub numele de Ghenosu, a cerut în această dimineaţă magistraţilor de la Curtea de Apel Ploieşti judecarea în stare de libertate.

Vineri, Tribunalul Prahova a dispus arestarea pentru 30 de zile a liderului clanului Ghenosu, Florin Ghinea, în baza propunerii de arestare înaintată de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Ploieşti. Astăzi, Curtea de Apel Ploieşti a judecat cererea de recurs la hotărârea luată vineri de tribunal, decizia instanţei urmând a fi comunicată în cursul acestei zile.

Citiţi aici despre arestarea de vineri a lui Ghenosu

"Propunerea a venit în baza unor noi fapte comise de Florin Pârjol în dosarul din martie 2009 în care era acuzat de infracţiuni din sfera criminalităţii informatice, spălare de bani, camătă şi şantaj. Avem dovezi că acesta a încercat o înţelegere frauduloasă cu o parte vătămată pentru a o convinge să-şi schimbe declaraţiile. La întâlnirea respectivă a fost prezent şi poliţistul care a fost lovit în cap cu o sticlă de <<Danezu>>, membru al clanului Ghenosu. Omul legii a prezentat un raport, iar ulterior s-a întâmplat ce ştim cu toţii", ne-a declarat Ionuţ Botnaru, şeful DIICOT Ploieşti.

Citiţi aici şi despre declaraţiile tatălui lui Ghenosu care îl acuză pe şeful poliţiei din Târgovişte că ar fi ordonat uciderea interlopului

Vineri, la ieşirea din sala de judecată, Ghenosu a spus că este reţinut abuziv, fără a avea nicio legătură în cazul Danezu.

Vom reveni cu amănunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite