Ploieşti: Tatăl lui Ghenosu îl acuză pe comandantul poliţiei din Târgovişte că a ordonat uciderea interlopului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghenosu a fost judecat ieri la Tribunalul Prahova
Ghenosu a fost judecat ieri la Tribunalul Prahova

Tatăl interlopului a declarat în exclusivitate pentru Adevărul de Seară Ploieşti că băiatul lui este nevinovat, acuzându-i pe şefii poliţiei din Târgovişte.

"Comandantul poliţiei din Târgovişte, Adrian Antofie îl hărţuieşte pe băiatul meu. Ba chiar i-a sugerat unei persoane să îl împuşte. Ei au copilărit împreună, au fost în cantonament că au practicat lupte când erau mici şi poliţistul îi fura bucăţile de carne lui Florin din farfurie. Sunt şomeri care mai încearcă şi ei să mai facă câte ceva pe lângă lege şi pentru a fi lăsaţi sunt obligaţi să dea declaraţii împotriva lui Ghenosu", a precizat Gheorghe Ghinea. Acesta a mai spus că Florin Pârjol s-a mutat în Irlanda de un an, are împreună cu soţia o firmă de construcţii cu peste 40 de angajaţi şi a venit în România "pentru a rezolva cazul în care a fost implicat Danezu".

Contactat telefonic, comisarul de poliţie Adrian Antofie, seful Poliţiei Târgovişte, a declarat: "Nu pot nici să confirm, nici să infirm ceea ce a spus tatăl lui Ghenosu. El poate zice orice. Este doar un mod de a justifica măsura pe care instanţa de judecată a dispus-o faţă de acesta. În funcţia publică pe care o ocup nu fac altceva decât să îmi exercit atribuţiile de serviciu în conformitate cu prevederile legale faţă de orice persoană".

Florin Pârjol, liderul grupării Ghenosu, recunoscut ca un om extrem de violent, a fost arestat prima oara în Franţa în anul 2003 pentru trafic de persoane. În 2009, acesta a ajuns iarăşi după gratii într-un dosar de crimă organizată specializată în falsificarea de carduri, însă a fost eliberat după ce i-a oferit mită judecătorului Dumitru Rebegea, prin intermediul avocatei.

Este după gratii

Tribunalul Prahova a decis aseară arestarea pentru 30 de zile a lui Florin Pârjol pentru încercarea de a intimida un păgubit dintr-un dosar în care era acuzat de fraude informatice. La întâlnirea dintre interlop şi partea vătămată a fost prezent şi poliţiştul băgat în comă de "Danezu", membru al grupării Ghenosu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite