Doi prahoveni, complici la furt de produse petroliere, maşini şi cultivare de cannabis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii constănţeni au destructurat o grupare infracţională care se ocupa cu sustragerea de produse petroliere din conducte magistrale şi comercializarea acestora, în mod ilegal.

Oamenii legii au prins în flagrant, ieri, în incinta unui depozit de produse petroliere din localitatea Ovidiu, şase persoane, dintre care trei domiciliate în Constanţa, alte două- în Prahova şi una- în judeţul Bacău. Indivizii încărcau produs petrolier într-o autocisternă.

Citeşte şi:

Şase persoane, dintre care doi prahoveni, reţinute în cazul laboratorului de preparare a drogurilor din ferma de lângă Năvodari

În acelaşi loc , poliţiştii au găsit încă şase bazine şi o autospecială, cu care se transporta produsul petrolier sustras de la ferma din Lumina, la un depozit din Ovidiu. La domiciliul unuia dintre infractori a fost descoperită o instalaţie artizanală prin intermediul căreia se sustrăgea produs petrolier din conducta care traversa curtea fermei, prin subsol.  De asemenea, au fost identificate sute de ghivece cu cannabis şi 23 de autoturisme, înmatriculate în Romania şi în străinătate.

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că patru dintre maşini  figurează ca fiind furate. Cei şase suspecţi au fost reţinuţi de oamenii legii şi sunt cercetaţi pentru furt calificat şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite