Campania „Doctorii cu care Ploieștiul se mândrește“ a ajuns la final. Cine crezi că este pe locul I?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de ploieșteni s-au implicat în campanie
Mii de ploieșteni s-au implicat în campanie

După o lună şi jumătate, campania „Doctorii cu care Ploieștiul se mândreşte" a ajuns la final. Miercuri, 16 noiembrie, cititorii vor afla din cotidianul „Adevărul“ și pe ploiesti.adevarul.ro cine este medicul care a reuşit să adune cele mai multe voturi, de la cititori, juriul de specialitate şi redacţia „Adevărul". Tot atunci, veţi putea afla şi povestea lui.

Reputația, integritatea, cursurile de specializare, premiile obținute, activitatea de cercetare și, nu în ultimul rând, necondiționarea actului medical de primirea de cadouri sau bani au fost doar câteva dintre criteriile obiective care au conturat acest top.

Zeci de nominalizări au suscitat păreri contradictorii și au fost contestate, pentru că multe dintre propunerile cititorilor s-au făcut cu sufletul și cu prețul vieții salvate în momente de cumpănă. Cu toate acestea, cititori, jurnaliștii redacției și membrii juriului de specialitate, fiecare cu o proporție de 33% în votul final, au ajuns la un top 5 comun.

Luni, 7 noiembrie, aţi putut citi povestea medicului de pe locul 5 - Nicolae Soare, medic neurochirurg, care lucrează de numai patru în Ploiești, la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. Pe lângă operaţiile delicate, medicul Nicolae Soare a făcut din secţia de neurochirugie una mai "bogată" cu cinci medici, cu o linie de gardă permanentă şi dotată cu o sală nouă de operații.

Citiți aici povestea medicului Nicolae Soare

Medicul de pe locul 4 este pediatrul Oresta Vasile, managerul Spitalului de Pediatrie din Ploiești, un doctor dedicat celor mai mici pacienți din județ. Ca manager al Spitalului de Pediatrie a atras fonduri, donații și sponsorizări pentru dotarea cu aparatură a unității medicale.

Vedeți aici un interviu cu pediatrul Oresta Vasile

Aţi putut afla şi povestea medicului de pe locul 3, Ștefan Pavelescu, internist, de 35 de ani, la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. A avut, întotdeauna convingerea că ploieștenii și prahovenii, chiar dacă sunt la jumătate de oră distanță față de București, merită asistență medicală de calitate chiar la ei în județ.

Citiți aici despre activitatea medicului Ștefan Pavelescu

Luni, 14 noiembrie, v-am prezentat povestea medicului de pe locul 2, Marian Albu, singurul specialist în cardiologie intervenţională de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. A efectuat 950 de proceduri- coronarografii, arteriografii şi implanuri de cardiostimulatoare.

Vedeți aici povestea doctorului Marian Albu

Miercuri, 16 noiembrie, vă vom prezenta povestea celui mai apreciat medic din Ploiești, aşa cum a fost el desemnat de juriu, de cititori şi de redacţie. Până atunci, poţi să ne spui cine crezi că este medicul care a câştigat campania, urmând să publicăm părerile cele mai interesante.

Rămâi pe ploiesti.adevarul.ro pentru a afla toate rezultatele campaniei!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite